GRAZImedia.com werd in 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Inmiddels bestaat het team uit een aantal enthousiaste, kundige communicatie- en contentmarketingspecialisten.

Het GRAZIteam

Patricia adviseerde en ondersteunde voor de oprichting van GRAZImedia.com (inter)nationale organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketing- en communicatiestrategie. Steeds vaker droomde zij van haar eigen bedrijf. Eind 2010 volgde zij haar hart en was GRAZImedia.com een feit. En met succes!

Patricia – Senior communicatieadviseur en contentstrateeg
Patricia ontwikkelt binnen GRAZImedia.com de communicatie- en contentmarketingstrategieën. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de algemene leiding en PR/marketing van het bedrijf.

Awards
2017: Een van de topinfluencers contentmarketing van Nederland.
2015: Finalist GoBoZ Award.
2014: Beste Jong MKB-er van West-Brabant.
2014: Beste netwerker van Brabant / Zeeland van Business Network International (BNI).

 
Yassira Grazi
Anne – Design 
Cinemagraphs, social media visuals, animaties, filmpjes en meer. Visuele content laten wij graag over aan Anne, enthousiast en altijd sprankelend.
 
Mirko
Of het nu gaat om nieuwe technieken of de laatste ontwikkelingen op Google, de wereld van webdevelopment kent geen geheimen voor Mirko! Hij is flexibel, deskundig en altijd betrokken.
 

tentmarketingbureau - Margot en Marion
Margot en Marion – Tekstschrijven en webcare
Deze dames nemen de webcare van een aantal klanten op hun rekening. Denk daarbij aan bloggen, (SEO) webteksten schrijven, e-mailmarketing en social media beheer en onderhoud. Ze monitoren alles wat er online gebeurt en reageren namens de klant. Onwijs enthousiast, kundig en altijd betrokken. Dat zijn Margot en Marion!

 

Promo GRAZI’s – promotieteam GRAZImedia.com
Wie kent ze niet? Het GRAZIpromoteam kom je namelijk op elk GRAZI-event tegen. Met de opvallende GRAZIlook en hun altijd stralende glimlach zijn zij de blikvangers op elk GRAZI-event!

 

CONTACT