GRAZImedia.com - Contentmarketingbureau Zeeland

GRAZIproject: Huinink, uw partner in ICT

Huinink, uw partner in ICT, is een bekende speler in Zeeland op het gebied van ICT en telefonie. Al bijna 20 jaar verzorgt Huinink telefonie, hardware, ICT-beheer en onderhoud, clouddiensten bij gemeenten en voor klanten in de horeca, zorg, bouwbranche en recreatieve sector. GRAZImedia.com ontwikkelde een nieuw concept, inclusief tekst en beeld met cinemagraphs op de homepage. Ook ontwikkelden wij de contentmarketingstrategie, beheren en onderhouden wij de socialmediakanalen en meer! 

BNI Oosterschelde

‘Via een netwerkbijeenkomst van BNI Oosterschelde leerde ik Patricia Borghouts van GRAZImedia.com, dat ook een kantoor heeft in Zeeland, kennen. We spraken toen onder meer over het belang van social media. Ik wilde graag onze naamsbekendheid vergroten en mijn bedrijf nog steviger positioneren’, vertelt Kees Huinink.

Kees Huinink - Huinink, uw partner in ICT - reclamebureau Zeeland

Totaaloplossingen

Huinink levert totaaloplossingen voor onder meer de horeca- en recreatiesector. Gasten in de horeca kunnen bijvoorbeeld een persoonlijke welkomstboodschap op hun mobiele telefoon of tablet ontvangen. ‘Wij kunnen het aantal bezoeken registeren, zodat onze klant bezoekers kan verrassen met bijvoorbeeld een leuke actie of een gratis kopje koffie. Zo helpt goede ICT bij een betere klantenbinding. En er kan nog veel meer…Gasten kunnen via Facebook inloggen op de wifi. Op die manier kunnen zij gratis internetten en krijgt de horeca- of recreatiegelegenheid nog meer naamsbekendheid.’

Huinink, uw partner in ICT - Zeeland

Slimme sensoren

In de zorg levert Huinink slimme sensoren aan onder meer verpleeghuizen. Deze registreren bijvoorbeeld of iemand uit bed valt en hulp nodig heeft. Zo is er ’s nachts minder personeel nodig, want er hoeven geen rondes meer te worden gelopen. En bewoners kunnen rustig doorslapen.

Meten is weten

Dezelfde sensoren kunnen ook meten hoeveel mensen er een winkel binnenkomen en waar ze blijven stilstaan om te kijken. Gekoppeld aan het kassasysteem kun je zien hoeveel klanten er iets kopen. Waardevolle informatie voor de winkelier dus.

Dienstverlening Huinink

Er is veel mogelijk op ICT-gebied. Daarbij levert Huinink een perfecte service voor een goede prijs. ‘Juist in een wereld die steeds digitaler wordt, vinden wij het persoonlijke contact met de klant heel belangrijk. Zo kunnen wij onze dienstverlening goed laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Wat heeft GRAZI voor jullie betekend?

‘GRAZImedia.com ontwikkelde de contentmarketingstrategie en de website inclusief tekst en beeld met zogeheten cinemagraphs – bewegend beeld – op de homepage. Ook ondersteunt GRAZImedia.com met social media en verzorgen zij workshops, zodat wij voortaan zelf succesvol met social media aan de slag kunnen. De samenwerking met GRAZImedia.com ervaren wij als heel prettig. We krijgen nu bijvoorbeeld veel meer respons via Facebook. Dat levert leuke reacties en aanvragen op. Daarnaast denken ze altijd met je mee over allerlei andere zaken’, vertelt Kees Huinink.

Benieuwd naar de diensten en expertise van Huinink? Kijk voor meer info over de mogelijkheden op www.huinink.nl. 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter