Groene verhalen GRAZImedia.com - storytelling

GRAZImedia lanceert Groene verhalen

?Binnenkort lanceren wij weer een nieuw en superleuk GRAZIproject: Groene verhalen! ? Met Groene verhalen hopen wij de wereld een beetje mooier én groener te maken. Lees snel meer!

Storytelling op groene daken en speelgelegenheden

?Dit initiatief is ontstaan vanuit de idealistische overtuiging dat een leef-, school- en bedrijfsomgeving waardevoller wordt door het toepassen van storytelling op groene daken en groene speelgelegenheden. ? Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘Het idee om storytelling toe te passen op groene daken en speelgelegenheden is al een tijd terug ontstaan. Om de interesse bij stakeholders te peilen, ben ik een haalbaarheidsonderzoek gestart. Dat is nu op positieve wijze afgerond. Reden te meer voor ons om dit mooie project nu verder uit rollen!’

Groene daken - Groene verhalen GRAZImedia.com

Groene verhalen

‘Inmiddels is Groene verhalen in oprichting’, vertelt ze enthousiast. ‘Met één landelijke partij maken we al concrete plannen om een groen dak en een groene speelgelegenheid te laten ontwikkelen in samenwerking met onze netwerkpartners. Natuurlijk gaan we hierop ook storytelling toepassen. Juist daarmee kunnen we nog meer het verschil gaan maken!’

♥?Laten we samen de wereld voor onze kids een beetje mooier achterlaten. ♥?Binnenkort meer! #staytuned

Deel dit bericht

Laat een reactie achter