GRAZImedia - Contentmarketingbureau Bergen op Zoom- ABS Hoppenbrouwers

GRAZIproject: 50 jaar ABS Hoppen­brouwers, alles begint met een droom!

Op 1 juni vierde het team van ABS Hoppenbrouwers Bergen op Zoom het 50-jarige bestaan van hun prachtige bedrijf. GRAZImedia.com werd ingeschakeld voor de communicatie rondom het jubileum en de organisatie van het evenement waarbij storytelling centraal stond.

Het begin van ABS Hoppenbrouwers

Zoals elk mooi bedrijf is ABS Hoppenbrouwers ooit ontstaan vanuit een idee, of liever gezegd een mooie droom. Jac Hoppenbrouwers, de vader van Rob, werkte al jaren in de autoschadeherstelbranche. Hij vond dat het beter kon. Jac volgde zijn hart en realiseerde zijn droom. In 1967 werd Autoschade Hoppenbrouwers, toen nog Autoschade Hoppenbrouwers, een feit. Lees hier meer over de geschiedenis van ABS Hoppenbrouwers.

GRAZImedia.com - 50 jaar ABS Hoppenbrouwers - 8

Brabants Besten

Wat begon met een droom is anno 2017 een succesvol bedrijf dat is uitgegroeid tot een bekende speler in Roosendaal en Bergen op Zoom. Zo is Rob uitgeroepen tot een van Brabants Besten. Rob won deze prijs na het opnieuw opzetten van de interne organisatie, namelijk het werken in kleine teams die zelfstandig verantwoordelijk zijn voor het gehele autoherstelproces. ABS Hoppenbrouwers werd daarmee de enige organisatie in de autoschadeherstelbranche die op deze wijze opereert. Het leverde Rob en zijn team een aanzienlijke tijd- en kostbesparing op en, het allerbelangrijkste, nog meer tevreden medewerkers.

50 jaar ABS Hoppenbrouwers - GRAZImedia.com contentmarketingbureau

Wethouder Patrick van der Velden aan het woord.

‘Alles begint met een droom’

ABS Hoppenbrouwers, toen nog Autoschade Hoppenbrouwers, begon met een droom. Reden te meer om het 50-jarige jubileum in het teken te laten staan van ‘Alles begint met een droom’! De medewerkers staan bij ABS Hoppenbrouwers op nummer 1 en daarom stonden zij ook tijdens dit event centraal. Met veel passie deelden zij de verhalen van vroeger en hun dromen voor de toekomst. Ook wethouder Patrick van der Velden gaf acte de présence. Een dromenjager spoorde op ludieke wijze het publiek aan om dromen na te jagen, want dingen doen waar je hart een sprongetje van maakt, is belangrijk.

GRAZImedia.com - 50 jaar ABS Hoppenbrouwers - 8

50 jaar ABS Hoppenbrouwers - 7

Dankjewel ABS Hoppenbrouwers

GRAZImedia.com zorgde voor de volledige communicatie en PR rondom het jubileum en de organisatie van het evenement. Het resultaat? Een drukbezochte bijeenkomst en volop aandacht in de media. Zowel onze opdrachtgever als wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst! Rob en team, dankjewel voor deze mooie opdracht en we hopen nog lang met jullie te mogen samenwerken!

Lees hier ook een ander project dat wij mochten realiseren voor ABS Hoppenbrouwers: de naamswijziging van ABS Wijnen naar ABS Hoppenbrouwers. 

50 jaar ABS Hoppenbrouwers - 1

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com, met de dromenjager die op ludieke wijze het publiek aanspoorde om dromen na te jagen.

 

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter