GRAZImedia.com - business experience - contentmarketingbureau

Bezoek de GRAZI’s op 6 april op de Business Experience!

Op 6 april nemen de GRAZI’s deel aan de Business Experience bij Metsj Point in Roosendaal.
Een superleuke beurs waar een groot aantal ondernemers elkaar gaan treffen. Wij hebben weer een mooie actie voor jou in petto, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Business Experience

De Business Experience is een initiatief van West-Brabant Business Plaza, een regionaal ondernemersplatform dat het zaken doen met elkaar in de regio bevordert. Voor ons is het weer een moment om te netwerken en bij te praten met onze klanten en relaties. Daarnaast hebben we weer een leuke actie, uiteraard op het gebied van content. Wat we gaan doen? Dat houden we nog even geheim tot 6 april! Het is in ieder geval zeker de moeite waard om onze stand een bezoekje te brengen!

Blokstallenplein

GRAZImedia.com is gevestigd in de Blokstallen in Bergen op Zoom. Diverse bedrijven gevestigd in de Blokstallen zijn lid van West-Brabant Business Plaza. Van daaruit is ook het idee ontstaan om gezamenlijk aan deze beurs deel te nemen. Een mooie gelegenheid om elkaar en elkaars netwerk nog beter te leren kennen!

Aanmelden

Uiteraard hopen wij jou en jouw collega’s ook te mogen verwelkomen op 6 april bij Metsj Point aan De Stok 12 in Roosendaal. De beurs begint om 15:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Meld je snel aan via http://www.westbrabantbusinessplaza.nl/agenda/2999/business-experience-2017.
Tot 6 april!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter