GRAZImedia.com contentmarketingbureau

Contenttips voor Snapchat

Jouw verhaal in foto’s en leuke features! Snapchat is een van de populairste apps van dit moment. Met name de jongeren onder ons ‘snappen’ er veelvuldig op los! Snapchat biedt ook mogelijkheden voor organisaties. Hoe? We zetten een aantal contenttips voor jou op een rijtje!

Wat is Snapchat?

Van Snapchat wordt vaak gedacht dat het een nieuw socialmediakanaal is. Snapchat is een app waarmee je foto’s of filmpjes kunt maken en bewerken. De snaps zijn maximaal 10 seconden te zien en verdwijnen daarna voorgoed. Snapchatten is leuk! Zo kun je zelf instellen of je jouw verhaal met iedereen wilt delen of met een select gezelschap, bijvoorbeeld collega’s of relaties uit een bepaalde branche.

Snapchat GRAZImedia.com contentmarketingbureau

Content Snapchat

Door de leuke features en mogelijkheden om content te bewerken, kun je op een andere wijze (vaak met een vette knipoog) informatie over jouw organisatie met (jonge) doelgroepen delen. Denk bijvoorbeeld aan een sneak preview van een nieuw project of collega’s die achter de schermen druk aan het werk zijn. Met een kort filmpje kun je verslag doen van een bepaalde gebeurtenis.

Interactie en spelletjes

GRAZImedia.com - contentmarketingbureau SnapchatSnapchat kan ook prima dienen om een jonger publiek te teasen. Denk bijvoorbeeld aan het raden van de locatie van een nieuw jongerenevenement. Je kunt ook spelletjes verzinnen waarin jij jouw project hebt verwerkt. Probeer bestaande volgers op social media te activeren om jou ook op Snapchat te gaan volgen. Zodra jouw organisatie gevolgd wordt op Snapchat, is het een kwestie van doen. Breng jouw verhaal op een creatieve manier tot leven!

Contact contenttips Snapchat

Meer weten over de inzet van Snapchat voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Patricia Borghouts door te bellen naar 010 – 800 53 26. Mailen mag ook: patricia@grazimedia.com. Volg GRAZImedia.com ook via Snapchat: GRAZImedia.

Meer info over social media

Deel dit bericht

Laat een reactie achter