grazimedia-contentmarketingbureau Bergen op Zoom

GRAZIproject: Creatief aan de slag met Bijschrift!

Op 23 januari 2015 lanceerden grafisch vormgeefsters Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters Bijschrift: hét leukste doeschrift voor meisjes tussen de 8 en 13 jaar. ‘Een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling gaat!’, aldus de creatieve dames achter Bijschrift.

Bijschrift

Bijschrift geeft meisjes tussen de 8 en 13 jaar de benodigde creatieve inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Het bijna 60 pagina’s tellende doeschrift staat naast beautyweetjes, eenvoudige recepten en meer, boordevol creatieve items om zelf iets moois te maken. Met vader, moeder, vriendinnen of alleen. Barbara en Marie-José merken als moeders dat de pc, mobiele telefoon en online spelletjes veel aandacht vragen van kinderen. Marie-José: ‘Als echte ‘tekenmoeders’ willen we met Bijschrift de creativiteit van kinderen stimuleren. Het is ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Bijschrift inspireert, stimuleert en maakt het leven van een meisje nog leuker!’

Vier seizoenen

Bijschrift wordt vier keer per jaar uitgebracht. De vier seizoenen staan hierbij centraal. De eerste uitgave staat dan ook vol met winterse illustraties, tips, feiten en ideeën. De dames zijn erg trots op het doeschrift. Barbara: ‘Dit is pas het begin. Er zijn ideeën genoeg om ‘ons eigen merk’ verder uit te breiden met tekeningen, kaarten en workshops. We gaan stap voor stap kijken hoe het loopt’, legt Barbara uit.

copywriter Bergen op Zoom

Lancering Bijschrift

Voor de lancering van Bijschrift schakelden de dames GRAZImedia.com in. Barbara: ‘We planden een afspraak in met Patricia; zij had direct goede ideeën. Zo opperde ze ook om de samenwerking op te zoeken met bijvoorbeeld educatieve instellingen en gastouderbureaus; allemaal zaken waar wij nog niet aan hadden gedacht. Daarnaast werd het ons duidelijk dat Bijschrift ook buiten de regio mogelijkheden biedt. We moeten uit onze comfortzone om Bijschrift verder te promoten. Gelukkig kan Patricia met haar grote netwerk ons daar goed bij helpen. Tevens heeft GRAZImedia.com een leuke tekst geschreven die we kunnen gebruiken voor onze flyers en het aanbieden van Bijschrift op andere kanalen.’

Contact Bijschrift

Meer weten over Bijschrift? Of wilt jij dit leuke doeschrift kopen voor jouw dochter, nichtje of vriendinnetje? Kijk dan op de Facebookpagina van Bijschrift. Bijschrift is ook te koop bij Pand0164, gelegen aan de Bredaseweg 6 in Bergen op Zoom.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter