blogabonnementen Breda

Let’s blog it!

Elke organisatie heeft een verhaal. Om onder de aandacht van jouw publiek te komen en te blijven, is het belangrijk om jouw verhaal en alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied te blijven delen. Dat kan met goede blogs. Waarom het belangrijk is om regelmatig te bloggen? Wij leggen het je uit. 

Bloggen voor hogere posities in Google

Bloggen is een perfecte manier om én jouw verhaal te vertellen, én de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Want: door regelmatig én op de juiste wijze bloggen, kun je hoger in de ranking van de zoekmachines komen en vergroot je online jouw naamsbekendheid. Hierdoor bespaar je op dure AdWords campagnes. Wist je dat inactieve sites dalen in de ranking van Google? Een dubbele toegevoegde waarde dus!

ghostbloggen Breda

Bloggen voor meer binding

Tegelijkertijd komt een bloggende professional dichter bij zijn of haar publiek te staan. Door in eenvoudige taal te vertellen over jouw misschien wel complexe branche (denk bijvoorbeeld aan juridische of technische verhalen), creëer je meer binding.

Bloggen ter verduidelijking

Deze complexe verhalen omzetten in begrijpelijke taal kun je vaak beter overlaten aan iemand die niet in jouw branche werkzaam is. Je bent zelf wellicht te diep geworteld in de materie, terwijl wij er met een frisse, onafhankelijke blik naar kijken. We leggen het op een dusdanige wijze uit, dat het begrijpelijk wordt voor iedereen.

Bloggen om kennis te delen

Door te bloggen blijf je onder de aandacht en kun je jezelf positioneren als expert in jouw vakgebied. Denk ook aan actuele ontwikkelingen in jouw branche. Een wetswijziging? Schrijf erover! Zo wordt je door meer mensen op Google gevonden, maar geef je ook een stukje achtergrond mee aan stakeholders. Blog frequent en plan het schrijven van blogs in, zodat je ook echt een publiek op gaat bouwen.

blogger Bergen op Zoom

Blogabonnement

Heb je geen tijd om te bloggen? Of laat je het liever aan een specialist over? Wij helpen je graag! GRAZImedia.com biedt blogabonnementen aan voor de overheid. Dit doen we altijd op maat, omdat iedere organisatie anders is, andere doelstellingen heeft en in een andere omgeving opereert. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken wij een goede analyse en schrijven wij een plan van aanpak. In goed overleg gaan wij voor jou aan de slag.

Workshop bloggen

Daarnaast geven wij ook op maat gemaakte workshops om succesvol te leren bloggen. Stap voor stap gaan wij samen met jou aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken. Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘Pas geleden kreeg ik op zondag een appje van een klant die na het volgen van een workshop door het bloggen mooie reacties en aanvragen via de site had binnengekregen. Erg leuk natuurlijk, want het succes van onze klanten, is ons succes. Zo hebben we al vele opdrachtgevers verder mogen helpen. Ontzettend leuk om te doen!’

Contact bloggen

Meer weten over blogabonnementen of onze workshops? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar patricia@grazimedia.com voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Meer info over copywriting

Deel dit bericht

Laat een reactie achter