GRAZImedia opent Theater van de Rode Schoentjes

Communicatie- en contentmarketingbureau GRAZImedia.com opent in april 2015 het GRAZImedia.com Theater van de Rode Schoentjes. Deze unieke kantoorlocatie komt in het prachtige, karakteristieke pand Blokstallen 2b in Bergen op Zoom.

GRAZImedia.com Theater van de Rode Schoentjes

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘De mooiste verhalen vertel je in het theater. En zo ontstond mijn zoektocht naar een podium als extra kantoorlocatie. Na een bezoekje aan de sfeervolle Blokstallen in Bergen op Zoom was de keuze snel gemaakt. Het is een gebouw met historie, een echt verhaal. En dat past perfect bij het GRAZImedia.com Theater van de Rode Schoentjes!”

rode-schoentjes

Een podium voor het team, klanten en relaties

In de oude leeszaal wordt een podium gebouwd dat GRAZImedia.com in gaat richten als kantoorruimte. Patricia: ‘Dit betekent dat wij letterlijk op het podium gaan werken. Daarnaast stellen we dit podium beschikbaar voor onze klanten en relaties. Vanaf volgend jaar gaan we hiervoor speciale events organiseren, zodat zij hun verhaal kunnen delen met het publiek. Echte authentieke verhalen over drijfveren, kernwaarden, successen en leermomenten. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit!’

GRAZImedia.com Theater van de rode schoentjes

‘Het GRAZImedia.com Theater van de Rode Schoentjes past perfect bij onze kernwaarden ‘Specialist in storytelling en contentmarketing’ en ‘Elkaar helpen is leuk’. Door onze klanten en relaties letterlijk een podium te geven om hun verhaal te vertellen, komen ze extra in de schijnwerpers te staan. We vinden het erg leuk om daar een bijdrage aan te mogen leveren! Daarnaast bieden we ze tijdens onze events de gelegenheid om kennis te maken met andere ondernemers. En hierdoor kunnen wellicht weer mooie samenwerkingsverbanden ontstaan!”

Blokstallen Bergen op Zoom

Blokstallen 2 vormde in 1745 met de naastgelegen gebouwen een ensemble van de cavalerie. In dit indrukwekkende rijksmonument zal na een grondige renovatie een business center en een restaurant worden gevestigd. Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.bcblokstallen.nl

 

 

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter