Nominatie Beste Jong MKB-er West-Brabant

‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant’. Patricia Borghouts, contentmarketeer en eigenaresse van GRAZImedia.com, is een van de genomineerden voor deze felbegeerde titel. Op 22 april gaat zij in het Raveleijn theater in de Efteling met drie andere kandidaten de strijd aan voor de titel ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant 2014’.

Finale verkiezing ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant 2014’

De verkiezing ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant 2014’ wordt op 22 april in het Raveleijn theater in de Efteling georganiseerd. De kandidaat die zich tijdens deze finale het beste presenteert, mag zich ‘Beste Jong MKB-er van West-Brabant 2014’ noemen en West-Brabant vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing. Patricia: ‘Ik heb op mijn nominatie al heel veel enthousiaste reacties en felicitaties mogen ontvangen. De pers heeft uitgebreid aandacht besteed aan mijn deelname. En dat is natuurlijk altijd leuk. Het is wederom een bevestiging dat je als ondernemer iets goed doet. Het gaat dan ook zeker een spannende en mooie avond worden. Ik kijk erg uit naar de finale!’

contentmarketingbureau Breda

GRAZImedia.com

Patricia richtte GRAZImedia.com in februari 2011 op. Het bedrijf is gespecialiseerd in storytelling en contentmarketing en vertaalt het verhaal van organisaties volgens een goede contentmarketingstrategie naar unieke content.

‘Google is gek op content’

Patricia: ‘Google is gek op content. Door content op de juiste wijze in te zetten kun je hoge posities in Google bereiken en meer binding met doelgroepen creëren. Visuele content zoals filmpjes worden vaker gedeeld via social media. Visuele content is dan ook niet meer los te zien van webteksten. Daarom biedt GRAZImedia.com content zowel in tekst als beeld aan. Met ons specialisme zijn wij een mooie aanvulling op de gevestigde bedrijven die internetdiensten aanbieden.’

Media-overzicht

Patricia werd uiteindelijk de winnares van deze felbegeerde titel. Kijk hier voor een overzicht van de publicaties in de media. 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter