Deelname GRAZImedia Rode Loper Ondernemers Event geslaagd

Communicatie- en contentmarketingbureau GRAZImedia.com nam op 15 en 16 mei deel aan het Rode Loper Ondernemers Event in de St. Jan in Roosendaal. De beursdeelname van GRAZImedia.com stond in het teken van visuele content, de online trend van dit moment.

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘Tijdens het Rode Lopers Ondernemers Event presenteerden wij een uitgebreid programma over visuele content. Naast informatie over de laatste ontwikkelingen konden bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje ook kennismaken met de vele mogelijkheden op dit gebied. Van elevatorpitches tot opvallende ontwerpen. Van webfotografie tot social media visuals. Van bedrijfsfilmpjes tot productanimaties. De reacties op onze beurspresentatie waren erg positief. Wij kijken dan ook met veel plezier terug op onze deelname aan dit mooie evenement!’

GRAZImedia.com

GRAZIgraphs

GRAZImedia.com lanceerde tijdens het Rode Loper Ondernemers Event ook de GRAZIgraphs. GRAZIgraphs zijn foto’s met bewegende details en echte eyecatchers op websites!

Wil jij ook meer weten over GRAZIgraphs en andere mogelijkheden op het gebied van visuele content? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter