Visuele content de online trend van dit moment

Virals. Elevatorpitches. Productanimaties. Bedrijfsfilmpjes. Foto’s. Ontwerpen. Visuele content is de online trend van dit moment. Communicatie- en contentmarketingbureau GRAZImedia.com neemt jou tijdens het Rode Loper Ondernemers Event op 15 en 16 mei in de St.Jan in Roosendaal mee op deze visuele tour. 

Visual goes viral

Websites, blogs en social media zijn kanalen om een boodschap online te verspreiden. De inhoud (lees content) bepaalt echter of deze kanalen ook succesvol zijn. Naast goede webteksten wordt het inzetten van visuele content steeds belangrijker. Opvallende foto’s, grappige ontwerpen en aansprekende filmpjes worden vaker bekeken en gedeeld via social media. Goede visuele content versterkt een boodschap en kan de online vindbaarheid van een organisatie aanzienlijk vergroten.

Visie op visuele content

GRAZImedia.com presenteert tijdens het Rode Loper Ondernemers Event een interessant programma over visuele content. Naast de laatste ontwikkelingen komen ook de vele mogelijkheden op dit gebied uitgebreid aan bod. Van elevatorpitches tot opvallende ontwerpen. Van webfotografie tot social media visuals. Van bedrijfsfilmpjes tot productanimaties. De adviseurs van GRAZImedia.com delen graag hun kennis en zijn ook erg benieuwd naar jouw visie op dit gebied!

GRAZIgraphs

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: “Het Rode Loper Ondernemers Event wordt voor ons extra speciaal, want tijdens dit evenement lanceren wij de GRAZIgraphs. Een GRAZIgraph is een foto met bewegende details. Denk hierbij bv. aan een foto van een dame met wapperend haar. Op de GRAZIgraph zie je dan ook daadwerkelijk het haar van de betreffende dame bewegen. We kijken er erg naar uit om de GRAZIgraphs tijdens het Rode Loper Ondernemers Event aan het publiek te presenteren!”

Rode Loper Ondernemers Event

Het Rode Loper Ondernemers Event vindt op 15 en 16 mei plaats in de St. Jan in Roosendaal. Dit bijzondere evenement biedt volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en relaties uit de regio te treffen. Daarnaast kun je na aanmelding ook lezingen bijwonen van interessante sprekers zoals Aad Ouborg en Hans van Breukelen. De toegang voor het Rode Loper Ondernemers Event is gratis.

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter