Het schrijven van webteksten en blogs, een tijdrovende klus?

In de praktijk blijkt dat veel professionals geen of weinig tijd hebben voor het schrijven van webteksten en blogs. Begrijpelijk, want naast je corebusiness heb je nog zoveel andere taken die je er ‘even’ bij moet doen. Maar wel erg jammer. Wij zetten een aantal redenen om wel te bloggen op een rijtje!

1

Door regelmatig interessante artikelen te publiceren, hebben mensen een goede reden om jouw site vaker te bezoeken en wellicht uiteindelijk ook voor jouw product of dienst te kiezen.

2

Het regelmatig publiceren van goede content zorgt er voor dat jouw organisatie beter vindbaar is op Google.

3

Spread the news! Door bv. ervoor te zorgen dat bezoekers de nieuwtjes op jouw site kunnen delen via social media, vergroot je de kans dat jouw boodschap door een groter publiek wordt gelezen.

4

Door jouw website goed in te zetten kun je jouw doelgroepen bv. betrekken bij de ontwikkeling van jouw product of dienst of leuke acties uitzetten.

5

Mooie foto’s en afbeeldingen nodigen uit tot het lezen van content. Door titels toe te voegen aan de foto’s, zullen deze ook bij de afbeelding zoekresultaten in Google beter naar voren komen.

Wij helpen bedrijven met het creëren van tekstuele en visuele webcontent, eventueel in combinatie met social media. Wil jij ervoor zorgen dat jouw site of blog helemaal up-to-date blijft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken via 010 – 800 53 26. Mailen mag natuurlijk ook: info@grazimedia.com.

Wij helpen jou graag!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter