blogabonnementen Breda

Bloggen voor A-merken en meer

Vrolijk en fris met Kneipp Citrus! Naast Kneipp schrijven wij regelmatig voor en over diverse online winkels, het MKB, en merken zoals lief! lifestyle, Biodermal, Blackstone, Via Vai, BIOEFFECT, Cortina fietsen, Ruby Brown, etc. GRAZImedia.com biedt interessante maandabonnementen voor tekstuele en visuele contentcreatie, eventueel in combinatie met social media. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

We all ♥ citrus!

Veel mensen zijn dol op de frisse geur van citrusoliën. Bovendien is citroenolie een belangrijke essentiële olie in de aromatherapie. Het werkt stimulerend, verfrissend en helpt tegen somberheid en lusteloosheid. Redenen genoeg voor Kneipp om er een badolie en douchegel van op de markt te brengen. We kunnen toch allemaal wel eens een citrusboost gebruiken? Kneipp Citrus Douche* is het aangewezen product voor een vrolijke start van de dag. De waardevolle citrusoliën hebben een verkwikkende werking en de verzorgende ingrediënten zorgen voor een zachte huid. Je vindt de Kneipp Citrus Douche bij diverse drogisten voor de adviesprijs € 4,99 (200 ml). *Voorheen Fitness Fris Douche

citrus-smile-sfeerfoto

Kneipp Citrus Badolie

De gloednieuwe Kneipp Citrus badolie verkwikt en verfrist en maakt je huid zijdezacht. Het bevat pure etherische oliën van citroen en litsea cubeba. Deze badolie is nu verkrijgbaar bij o.a. DA, Dio of Uw eigen drogist, adviesprijs € 8,99 voor 100 ml.

Hoe kan het dat geuren onze stemming beïnvloeden?
Ons reukzintuig werkt anders dan onze andere zintuigen. De geuren die we via de neus waarnemen gaan rechtstreeks naar ons limbische systeem. Dit gebied in de hersenen wordt ook wel ‘de zetel van emoties’ genoemd. Hier wordt de belangrijkste basis gelegd voor ons gevoel (de emotie). * Artikel ‘Het mysterie van geur en emotie’ -> http://ow.ly/8w2vf

citrus-badolie-499x580

85% opgewekter blijkt uit wetenschappelijk onderzoek
Kneipp heeft het effect van zijn citrusproducten ook wetenschappelijk laten onderzoeken. Uit dit onderzoek bleek dat 80% van alle testpersonen en 85% van de vrouwelijke testpersonen zich opgewekter en energieker voelde bij de geur van Kneipp Citrus Badolie.* ‘De studie van Professor Dr. Boucsein’: http://ow.ly/8w2Jo

Meer info over (SEO) webteksten

Deel dit bericht

Laat een reactie achter